Michael Kors Sexy Amber szett I. eau de parfum - hölgyeknek Újdonság

(3 értékelés)

Kedvencek közé

Michael Kors Sexy Amber szett I.

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Újdonság

Kedvencek közé


(3 értékelés)

100 ml eau de parfum + 10 ml eau de parfum + 100 ml testápoló + 100 ml tusfürdő
eau de parfum

Termék jellemzői - Michael Kors - Sexy Amber szett I.

Megjelenés éve: 2013 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: ámbrás-virágos Összetétel: 100 ml eau de parfum + 10 ml eau de parfum + 100 ml testápoló + 100 ml tusfürdő
Megjelenés éve: 2013
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: ámbrás-virágos
Összetétel: 100 ml eau de parfum + 10 ml eau de parfum + 100 ml testápoló + 100 ml tusfürdő

Michael Kors márkáról

Michael Kors egy ünnepelt amerikai divattervező, aki nőiruha kollekciójáról híres és elismert. ifj. Karl Anderson, 1959-ben született, nevét 5 éves korában változtatta Michael David Kors-ra, amikor édesanyja újraházasodott.

Kors a  Fashion Institute of Technology intézetben tanult.19 éves korában kezdett el ruhákat tervezni. 1981-ben, mindössze 22 éves korában elindította a Michael Kors női ruha márkát a leghíresebb New York-i áruházban. Ennek a lépésnek a sikeressége vezetett végül ahhoz, hogy a legendás, francia Celine divatházban megkapta a női ruhák tervezőjének és kreatív igazgatójának pozícióját. Kors 2003-ban elhagyta a Celine divatházat, hogy újra a saját márkájára koncentráljon.

A Michael Kors férfi ruházatot 2002-ben mutatták be, két másik vonalával együtt. A MICHAEL és a KORS, a megfizethetőbb vonalat képviselik, illetve cipőket és farmert is kínálnak.
Számos televíziós néző ismeri Michael Kors-ot a népszerű "Project Runway" televíziós show bírójaként.
Michael Kors az illatait az Estee Lauder céggel együttműködve készíti. 2001-ben mutatta be első alkotását, amelynek neve Michael for women.

A Michael Kors parfümöket Harry Fremont, Christophe Raynaud, Steve DeMercado, Laurent Le Guernec, Alain Alchenberger, Honorine Blanc, Christophe Laudamiel, Loc Dong, Jean- Marc Chaillan, Bruno Jovanovic, Olivier Gillotin és Aurelien Guichard parfümőrök munkájának köszönhetjük.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram