Női Ted Lapidus parfüm

 A cég alapítója Edmond Lapidus 1929-ben született Párizsban egy orosz szabó fiaként. Japánban műszaki mérnök tanulmányokat folytatott, de édesapja a divat tervezés világa felé ösztönözte. A sikerhez vezető út 1957-ben kezdődött, az első Parisian Boutique megnyitásával, mely azonnal hangos üdvözléssel lett fogadva.
 A következő tíz évben T.L. Párizsban további három, és világszerte több Boutique üzletét nyitotta meg. A divatuniverzum hű poétája, kitörölhetetlen bélyegét tette a hatvanas és hetvenes évekre. Az első, aki bizonyos stílusok és meghatározott vágások használatával, bevezette a "Sahara" és "Navy" stílusú blézert, mely még napjainkban is fontos helyet foglal el.T.L. egy meghatározott szabás, kialakítási forma, mely a név megkülönböztetését teszi lehetővé. A későbbiekben bemutatta az unisex divatirányzatot.

 Egy kimagasló egyéniség, aki számos hírességnek is tervezőjévé vált, mint The Beatles, Charles Aznavour, Frank Sinatra…Egy valódi úttörő, kinek a lelkülete lehetővé tette, hogy teljes kreativitását megmutathassa egy formalista világban. Ő vezette be a zene játszását a divatbemutatók alatt, ami azóta már mindenki számára tradícióvá vált. A Legfelső Divatirányzat egy hatalmas lehetőség volt számára, a nemzetközi elegancia és tendenciák kikísérletezésére. Lapidus elérte, hogy a divat az utcán is megjelenjen. 1980-as évektól Oliver Lapidus - Olivier Montague név használatával - a Lapidus Company menedzsereként fiatalságát és új gondolatait adja a ház lelkületének és gyökereinek megóvásáért.
 1989-ben mutatta be legelső alkotásait, mely igen nagy fogadtatásban részesült a felhasznált anyagok forradalmasítása miatt. Tervezésében gyakran ötvözi a tradicionális és modern alapanyagokat /organza, selyem - üveg és szén szál/ alapanyagokat. A Párizsban megalkotott Legfelső Divatirányzathoz alkalmazkodva, számos más exkluzív termék is hordozza a Ted Lapidus márkanevet, mint parfümök, nyakkendők, órák, kiegészítők, bőr áruk, és a Németországban gyártott írószerek.
loader
Facebook Instagram