Férfi Chevignon parfüm

Franciaország kétségkívül a divat hazája A sikket és a könnyedséget védjegyként magán viselő ország zászlóvivő nem csupán a divat, a parfümgyártás területén is. Hagyományokra épülő technológiák, minőség és a kreativitás jellemzi az iparágat.

Az Chevignon divatcég tökéletes példázata a fent említett franciás eleganciára épülő sikertörténetnek. 1979-ben Chevignon Francia divatvállalat néven alapított cég Charles Chevignon és Guy Azoulay együttműködéséből született.  Kezdetben leginkább férfiaknak kínáltak egyedi tervezésű bőrkabátokat és motorkerékpár-kabátokat. A gyorsan, igen felkapottá váló termékeknek köszönhetően, a francia márkanév nagy hírnévre tett szert. 1994-ben a céget felvásárolta a Naf Naf vállalat, majd 2005-ben a teljes cégcsoport a Vivarte vezetése alá került. A cég életében ez fordulópontot jelentett, ettől kezdve már a hölgyek számára is kínálták széles palettán a kreációkat. A két fő vonalat a kényelmes és könnyed  Legend, valamint a kortárs városi elegancia jegyeit magán hordozó  Unlimited biztosítja.

A Chevignon cég első parfümjét a Best of Chevignon-t 1995-ben dobta piacra, a ruházati vonal hangulatához életérzéséhez szépen illeszkedő citrusos-aromás férfiillat hamar népszerűvé vált, melyet később számos, népszerű illat követett. A legkiválóbb szakemberek közreműködésével, tradicionális eljárással készült Chevignon parfümök napjainkig igen népszerű termékei a parfümiparnak.

loader
Facebook Instagram