Női Jennifer Lopez parfüm

Világhírű énekesnő, színésznő, táncos. Leginkább így ismerjük a latin amerikai gyökerekkel rendelkező egzotikus szépségű hölgyet Jennifer Lopezt. A gyönyörű pop díva keményen megdolgozott a sikerért, gyermekkorát és fiatal éveit szerény körülmények között töltötte. Később az ambiciózus leány alkalmi munkákat vállalt, többek között Janet Jackson háttértáncosaként is tevékenykedett. Tudatosan építette karrierjét, a szerény jövedelmekből tánc és ének óráit finanszírozta. Tehetsége, nőies kisugárzása hamar utat tört magának és mára korosztálya egyik legsikeresebb énekesnőjévé vált. Szépségére a filmipar és a divatvilág is felfigyelt.

Remek üzleti érzékéről is tanúbizonyságot tett, amikor útjára indította saját parfüm márkáját, amelynek stílusjegyeit a csillogásra és a nőiességre építette fel. Az első illat, mely a művésznő személyiségén, egyedi szépségén alapszik, a nőies és fiatalos Glow. A nagy sikert aratott kompozíció, mely Louise Turner parfümőr alkotása 2002-ben került az üzletek polcaira.  A szappanos, tiszta jegyekkel operáló könnyed, de mégis érzéki illat elsősorban a fiatal hölgyeket célozta meg. A Glow sikere után számos kreáció látott napvilágot. A művésznő egzotikus szépségét, és báját minden egyes kreáció előidézi, legyen az akár citrusos, fás, virágos, vagy éppen fűszeres kompozíció.

A kínálat széles palettán mozog, az angyali My Glow szériáját például a művésznő által is átélt várandósság és az anyaság érzésének különleges szépsége ihlette.

loader
Facebook Instagram