Guerlain Guerlain Aqua Allegoria exclusive szett (mini parfümök) eau de parfum - hölgyeknek Újdonság

(20 értékelés)
Guerlain - Guerlain Aqua Allegoria exclusive szett (mini parfümök) eau de parfum parfüm hölgyeknek

Kedvencek közé

Guerlain Guerlain Aqua Allegoria exclusive szett (mini parfümök)

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Újdonság

Kedvencek közé


(20 értékelés)

2 x 7.5 ml + 3 x 5 ml mini szett
eau de parfum
24 470 Ft 4894 Ft / ml

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Termék jellemzői - Guerlain - Guerlain Aqua Allegoria exclusive szett (mini parfümök)

Típus: eau de parfum
Összetétel: 7.5 ml eau de toilette Aqua Allegoria Mandarine Basilic + 5 ml eau de parfum Shalimar + 5 ml eau de parfum La Petite Robe Noire + 7.5 ml eau de toilette Aqua Allegoria Rosa Rossa + 5 ml eau de parfum Mon Guerlain
Megjelenés éve:  
Típus: eau de parfum
 
Összetétel: 7.5 ml eau de toilette Aqua Allegoria Mandarine Basilic + 5 ml eau de parfum Shalimar + 5 ml eau de parfum La Petite Robe Noire + 7.5 ml eau de toilette Aqua Allegoria Rosa Rossa + 5 ml eau de parfum Mon Guerlain

Guerlain márkáról

A francia Guerlain parfümcsalád az 1820-as évek végén alapított manufaktúraként működő, kicsiny üzletből nőtte ki magát a parfümvilág egyik legmeghatározóbb márkájává. A közel két évszázados múltnak és tapasztalatoknak köszönhetően elsajátították a parfümkészítés minden finom részletét. Történelmi alakok sora vásárolta a Guerlain illatokat, III. Napóleon, Sisi hercegnő, de az Orosz Birodalom gazdagabb rétegei is öregbítették a cég jóhírét. Mindez és a világ minden tájáról érkező gondosan válogatott alapanyagok járultak hozzá ahhoz, hogy a Guerlain parfümök egyet jelentsenek a kifinomult eleganciával, az előkelő élettel és a felsőbb rétegre jellemző ízlésvilággal. A tökéletes termék és technológiai ismeret, a folyamatos fejlődés és az időtálló minőségre való törekvést jellemezte és jellemzi mai napig a francia gyökerű márkát.

Számtalan olyan illatcsalád született már az előző évezred elején is, amelyek a mai napig töretlenül népszerűek. A nagymúltú Guerlain alkotásai napjainkig komoly hatást gyakorolnak az illatszer-trendekre többek között olyan illatokkal, mint a Jicky , a Shalimar valamint a Vétiver.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram