Női Kylie Minogue parfüm

Az ausztrál Neighbours című népszerű televíziós szappanoperában megismert és hatalmas népszerűségnek örvendő Kylie Minogue neve az egész világon ismert. A szappanopera sztárból popdívává avanzsált énekesnő és dalszövegíró az évtizedek során kreatív és sokoldalú művésszé érett. A számos zenei díjjal büszkélkedhető, gyönyörű külsővel megáldott Kylie a színjátszás területén is bizonyított, a Moulin Rouge című mozifilmben nyújtott alakítását a filmszakma is nagy elismeréssel fogadta.

A divat világa felé mindig is érdeklődést mutató, kiváló stílusérzékkel megáldott ausztrál díva szépsége az idők során számos tervezőt megihletett. A Dior-ház, Stella McCartney és az extravagáns designer Jean Paul Gaultier is szívesen tervez ruhákat a különleges szépségű énekesnő számára.

Kylie Minogue első saját illatát a Darling-ot 2006-ban a Coty céggel együttműködve adta ki. A szépen megkomponált, virágos illatkompozíció nagy sikert hozott. A frézia és licsi vonzó jegyeivel és a vanília édes felütésével megtűzdelt nőies illat a mai napig népszerű a vásárlók körében.

Napjainkra már 10 felett van a sikeres, szőke énekesnő által jegyzett illatok száma. A Coty céggel és a legnevesebb illatőrökkel együttműködve a későbbiekben további különleges és időtálló illatkompozíciók születtek, melyek reklámkampányait az énekesnő vonzó személyisége köré építették. Kiemelkedő sikert hozott Kylie számára a 2008-ban kiadott virágos-gyümölcsös Showtime, valamint az izgalmas illatklasszikus, a vibráló Couture is.

loader
Facebook Instagram