Tom Tailor True Values eau de toilette - uraknak Újdonság

(2 értékelés)

Kedvencek közé

Tom Tailor True Values

eau de toilette uraknak

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

Újdonság

Kedvencek közé


(2 értékelés)

30 ml
eau de toilette
8 470 Ft

50 ml
eau de toilette
11 070 Ft

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Tom Tailor - True Values

Megjelenés éve: 2021 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: fás-aromás Összetétel: citrom, bergamott, levendula, tárkony, muskátli, pacsuli, mósusz, szantál, moha, cédrus, tonka
Megjelenés éve: 2021
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: fás-aromás
Összetétel: citrom, bergamott, levendula, tárkony, muskátli, pacsuli, mósusz, szantál, moha, cédrus, tonka

Tom Tailor márkáról

Az 1962-es hamburgi alapítású Tom Tailor divatcég értékesítési stratégiája az általa preferált, a kényelmes, laza életmódhoz kapcsolódó ruházati termékek, cipők, kiegészítők és parfümök készítésén, forgalmazásán alapszik. A cég ruházati termékei, függetlenül attól, hogy a termékpaletta tartalmaz klasszikus vonalú, elegáns termékeket is, az éppen aktuális trendek figyelembe vétele mellett egyszerű, kényelmes, a mindennapokban könnyen és praktikusan viselhető darabok. Esztétikusak, jó minőségű alapanyagokból készülnek, azonban nem próbálnak többnek látszani, mint kényelmes, laza viseletnek a mindennapok rohanásában.

A világ minden táján jelen lévő német alapítású vállalat első Tom Tailor márkanév alatt futó illata 2006-ban került az üzletekbe.  A szépen megkomponált egyszerű, de hatásos összetételű Bodytalk Woman EDT virágos-gyümölcsös illatával azonnal Németország egyik legkedveltebb illatává vált. A később megjelenő, mindkét nemet és több korosztályt is megszólító, a mindennapokban jól viselhető illatok szintén nagy sikert arattak. A legfiatalabb generáció külön figyelmet kapott az illatportfólió kialakításánál. Őket célozza meg a Tom Tailor New Experience illat, mely a merész, a kihívásokkal bátran szembenéző fiataloknak szól, akik bármilyen, az életben eléjük kerülő akadályt könnyen átugranak.

A divatcég népszerűsége napjainkig töretlen, a világ minden táján érdekeltséggel bíró divatmárka az ágazaton belül az egyik legstabilabb gazdasági szereplő.  

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram