Byredo Rose Noir eau de parfum - unisex Niche

(1 értékelés)
9

Kedvencek közé

Byredo Rose Noir

eau de parfum unisex

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Niche

9

Kedvencek közé


(1 értékelés)

100 ml
eau de parfum

Parfüm jellemzői - Byredo - Rose Noir

Megjelenés éve: 2008 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-fás-pézsma Összetétel: frézia, grapefruit, damaszkuszi rózsa, mósusz, tölgymoha, labdanum
Megjelenés éve: 2008
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-fás-pézsma
Összetétel: frézia, grapefruit, damaszkuszi rózsa, mósusz, tölgymoha, labdanum

Byredo márkáról

A Byredo parfüm egy svéd kortársmárka, amelyet Ben Gorham alapított 2006-ban. A művészi vénával megáldott tervező eleinte festőművész szeretett volna lenni, de egy bizonyos Pierre Wuff, híres parfümkészítővel való találkozása örökre megváltoztatta a nézeteit. Keleti útjai során megismerte az indiaiakra jellemző fűszeres és tömjénes illatokat, amelyeket a mai napig használnak az illatkompozíciókban.

Míg Ben Gorham termetes magasságával, tetoválásaival és markáns megjelenésével meglehetősen feltűnő jelenség, addig a keze alól piacra kerülő parfümökre éppen az egyszerűség, a „kevesebb néha több” elv igaz.

A márka jellegzetessége, hogy egyszerű eszközöket vonultat fel. A svédekre jellemző minimalizmust zseniálisan vegyíti az egyediséggel. Az illatok között megtalálhatóak a hétköznapi, vagány viseletek és a kivételes alkalmakra szánt, kellően kifejező, mégis visszafogott variációk is. Külön érdekesség, hogy a Byredo parfümök többsége unisex, de természetesen léteznek kifejezetten nőknek és férfiaknak szánt változatok is.

Mai garantált ajándékunk
loader
Facebook Instagram