Creed Bőr pénztárca + exkluzív parfümminta szett (8 x 1.7 ml) eau de parfum - hölgyeknek Niche Exkluzív

(34 értékelés)

Kedvencek közé

Creed Bőr pénztárca + exkluzív parfümminta szett (8 x 1.7 ml)

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Niche Exkluzív

Kedvencek közé


(34 értékelés)

8 x 1.7 ml eau de parfum
eau de parfum

Termék jellemzői - Creed - Bőr pénztárca + exkluzív parfümminta szett (8 x 1.7 ml)

Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos Összetétel: Bőr pénztárca + (8 x 1.7 ml) Aventus Her eau de parfum + Wind Flowerseau de parfum + Spring Flower eau de parfum + Love in White eau de parfum + Love in Black eau de parfum + Royal Princess Oud eau de parfum + Love in White Summer eau de parfum + Silver Mountain Water eau de parfum
Megjelenés éve:  
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos
Összetétel: Bőr pénztárca + (8 x 1.7 ml) Aventus Her eau de parfum + Wind Flowerseau de parfum + Spring Flower eau de parfum + Love in White eau de parfum + Love in Black eau de parfum + Royal Princess Oud eau de parfum + Love in White Summer eau de parfum + Silver Mountain Water eau de parfum

Creed márkáról

Több szempontból is egyedülálló a világon, a nagy múltra visszatekintő, patináns illatszergyártó cég a Creed. Az 1760-ban alapított, párizsi székhelyű vállalat a világ egyedüli, magántulajdonban lévő illatszergyártó cége, ahol a mesterség savát –borsát, az illatok készítésének tudományát generációról-generációra adták át a családtagok egymásnak.

1885 meghatározó év volt a Creed életében. Viktória királynő megbízta a céget, hogy készítsen számára egy hozzá illó, királynői illatot. Ekkor készült el a legendás Fleurs de Bulgarie, a virágos- rózsás elixír, mely a király ház megtisztelő beszállítói megbízását hozta magával.

Az Olivier Creed által irányított cég az idők során a felső tízezer képviselői mellett több királyi családot, hercegeket, hercegnőket szolgált ki. Az elégedett megbízók között olyan impozáns neveket találunk, mint az angol királyi ház, a kiváló stílusérzékéről is ismert Erzsébet (Sisi) császárné, illetve II. Miklós orosz cár.

A XX. század is bőven szolgált megtisztelő megbízásokkal. Az igen népszerű, egykori amerikai elnök John F. Kennedy is szívesen viselte a Creed's Vetiver illatát, míg az ünnepelt monacói hercegnő, Grace Kelly választása a legendás Fleurissimo-ra esett.

Az évek során megszámlálhatatlan szebbnél-szebb illatkompozíció látott napvilágot. A patináns Creed vállalat 2010-ben ünnepelte fennállásának 250. évfordulóját, és a múlt eredményei elött tisztelegve kiadta az elragadó illatú Aventus –t és megnyitotta az első amerikai üzletét Manhattanben.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram