Hugo Boss - Ma Vie eau de parfum parfüm hölgyeknek
Hugo Boss - Ma Vie eau de parfum parfüm hölgyeknek
Hugo Boss - Ma Vie eau de parfum parfüm hölgyeknek
Hugo Boss - Ma Vie eau de parfum parfüm hölgyeknek
Hugo Boss - Ma Vie eau de parfum parfüm hölgyeknek
Hugo Boss - Ma Vie eau de parfum parfüm hölgyeknek
Hugo Boss - Ma Vie eau de parfum parfüm hölgyeknek
14

Kedvencek közé

30 ml
eau de parfum
+ Ajándék
12 770 Ft

75 ml
eau de parfum
+ Ajándék
16 070 Ft

Parfüm jellemzői - Hugo Boss - Ma Vie

Megjelenés éve: 2014 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos Összetétel: kaktuszvirág, rózsa, frézia, jázmin, cédrus, fás jegyek

Ma Vie leírása

Hugo Boss 2014 nyarán bemutatta a Ma Vie Pour Femme illatot, amely ugyanazt a vonalat képviseli, mint a 2012-es Boss Nuit, a 2013-as Boss Jour és a 2014-es Boss Nuit Intense. Az illat üvege és csomagolása azonos, mint az elődeié. Az üvegcse és a doboz halvány rózsaszín árnyalatú és az illatra a legjobban illő jelzők a nőiesség, az erő és a függetlenség.

"Hugo Boss Ma Vie Pour Femme illatot a független nő szellemisége ihlette, aki megállva megenged magának egy olyan egyszerű pillanatot az életben, amikor hajnalban hazafelé menet, a nap megsimogatja a bőrét, mint egy üde, harmatos virágot. Ezek azok a pillanatok, amelyek valóban kincset érnek az életben. Boss Ma Vie Pour Femme nő magával ragadó, sugárzik a nőiességtől és a magabiztosságtól. "

A kompozíció jellemzői a frissesség, az egyediség és a kényeztetés, így az illat három részből áll "modernség", "nőiesség" és  "magabiztosság". A modernitás a fejjegy összetételében szerepel, amelyben megtalálható a kaktusz virága és annak zöld frissessége. A nőiség a szívjegyben jelenik meg, olyan összetevőkkel, mint a rózsaszín frézia, a jázmin, és az illatos rózsa bimbó. Az alapjegy a meleg fával és a cédrussal testesíti meg a magabiztosságot. Az illat reklámkampányának arca Gwyneth Paltrow.

Női Hugo Boss parfüm

Hugo Boss,1924-ban alapította ruházati termékekkel foglalkozó cégét a Stuttgart melletti városkában, Metzingenben, A cég székhelye napjainkban is itt található. Először esőkabátok és vízhatlan ruhák gyártására szakosodtak, később kifejezetten a férfi öltönyök készítésére fókuszált. A II. Világháború súlyos veszteségeket hozott és nyomokat hagyott a cég hírnevén, de Mr. Boss cége büszkén és töretlenül állt talpra, majd folytatta az emelkedést. Kollekciói zajos sikert arattak és nagyon hamar a legrangosabb cégek között említették a Hugo Boss céget. Mára a Hugo Boss a világ egyik vezető divatházává vált, amely kiszolgálja a luxusra éhező elit köröket. A márkát a klasszikus vonalak, a kiválóság és a jól ismert német precizitás jellemzi. A divatház napjainkra aktív résztvevője a parfümpiacnak, és a ruhakollekciói mellett foglalkozik kiegészítőkkel, órával, cipővel, szemüvegekkel, különféle bőrárukkal is.

1984-ben jelent meg a Boss első illata, a Boss No1, amelyet Pierre Wargnye hozott létre férfiak számára. Ezt követte a Boss Sport, a Boss Spirit, a Boss Elements, a Boss Elements Aqua, majd megjelent a Boss Hugo Boss illat és 2000-ben az első női Boss illat - a Boss Woman. A Boss márka a sikerorientált, magabiztos és tetőtől talpig stílusos férfit és nőt jelképezi és a hagyományos értékeket képviseli. Ezek alapján a Hugo Boss parfüm ideális választás klasszikus megjelenést kedvelő határozott uraknak, és a csábításra vágyó luxust kedvelő hölgyeknek egyaránt.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Hugo Boss - Ma Vie
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta


  MINDEN vásárláshoz,
  AJÁNDÉK illatmintát adunk!

  (válasszon a következő  oldalon)

 

loader
A termék a kosarába került
Facebook Instagram