Laura Biagiotti - Lovely Laura eau de toilette parfüm hölgyeknek
Laura Biagiotti - Lovely Laura eau de toilette parfüm hölgyeknek
Laura Biagiotti - Lovely Laura eau de toilette parfüm hölgyeknek
Laura Biagiotti - Lovely Laura eau de toilette parfüm hölgyeknek

Kedvencek közé

25 ml
eau de toilette
+ Ajándék
11 370 Ft

50 ml
eau de toilette
+ Ajándék
12 870 Ft

75 ml
eau de toilette
+ Ajándék
17 770 Ft

75 ml teszter
eau de toilette

mi az a teszter?

+ Ajándék
15 370 Ft

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!


Parfüm jellemzői - Laura Biagiotti - Lovely Laura

Megjelenés éve: 2020 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös Összetétel: málna, szilva, mandarin, orgona, rózsa, cseresznyevirág, mósusz, pacsuli, szantál

Női Laura Biagiotti parfüm

Laura Biagiotti egy olasz divattervező, akit szeretettel hívnak a "Cashmere királynőjének". 1943-ban született, édesanyja, aki ruhakészítő üzlet tulajdonosa volt és az Alitalia légitársaság egyenruháit tervezte. A divat, úgy tűnik, Biagiotti vérében van. Laura régészeti tanulmányokat végzett a Római Egyetemen, de hamarosan csatlakozott a családi vállalkozáshoz. 1965-ben elment, hogy saját Cégét megalapítsa Gianni Cigna-val, aki késõbbi férje lett. A cég ruhaneműket gyártott és exportált számos olasz divatháznak, mielőtt megállapodást kötött, hogy készítsen saját ruhát Angelo Tarlazzi divatháza számára. Biagiotti Laura törekvései között hamarosan megtervezte saját kollekcióját, amelyet 1972-ben dobott piacra.

Biagiotti a luxusszövet-kasmírt népszerűsítette, amelyet korábban a divatiparban nem használtak. Már az első kollekciójában is használta ezt az anyagot.

Három generációs Biagiotti márka
A nők imádták Biagiotti puha, fényűző szöveteit és hízelgő, de kényelmes formáit. A "baby doll" ruha egy népszerű formatervezési minta, amely számos Biagiotti kollekcióban is megtalálunk.

Laura Biagiotti számos díjat nyert. Lavinia Biagiotti Cigna, Laura lánya csatlakozott a céghez, és 2005 óta a Cég alelnöke.
A cég első illatát, a Fiori Bianchi-t 1982-ben mutatták be. Az 1988-as “Roma” márványoszlop-szerű kialakításával a cég legkelendőbb illata lett, a férfiak részére készült illat pedig 1995-ben került bemutatásra. Laura Biagiotti továbbra is kínál illatokat férfiaknak és nőknek a Procter & Gamble-vel együttműködésben.

Laura Biagiotti tervező 2020-ig 37 parfümöt dobott eddig piacra. A legelsőt 1982-ben  mutatták be. Laura Biagiotti parfümöket Sophie Labbe, Jórdi Fernandez, Ellen Betrix, Sophia Grojsman, Veronique Nyberg, Carlos Vinals, Domitille Michalon Bertier, Juliette Karagueuzoglou, Nicolas Beaux illatosítókkal együttműködve készítették. , Annick Menardo, Violaine Collas, Guillaume Flavigny, Ursula Wandel, IFF, Michel Almairac és Lucas Sieuzac együttműködésben készítik.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Laura Biagiotti - Lovely Laura
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta


  MINDEN vásárláshoz,
  AJÁNDÉK illatmintát adunk!

  (válasszon a következő  oldalon)

 

loader
A termék a kosarába került
Facebook