Női Vera Wang parfüm

 

Vera Wang, a divattervező, akinél a sztárok egymásnak adják a kilincset…
 

A művészet, egészen konkrétan a táncművészet szeretete már kora gyermekkorától megérintette a napjainkban a nagyközönség számára leginkább pompás és ragyogó esküvői ruháiról ismert amerikai divattervezőt, Vera Wang-ot.

A műkorcsolyázásban fantasztikus sikereket elérő fiatal hölgy, miután nem került be az olimpiai csapatba, elhagyva a versenysportot a divat világában próbált szerencsét. Szorgalma és tehetsége először a Vogue magazin berkein belül bontakozott ki és 23 évesen a neves magazin valaha volt legfiatalabb szerkesztője lett. Később a jó csengésű Ralph Lauren cég tervezési igazgatójaként tevékenykedett. Saját üzletét az impozáns New York-i Carlyle Hotelben nyitotta meg 1990-ben. A divat és filmvilág színe java az ő kreációit viselte, kezdve a sikeres Sex és New York sorozat szereplőitől, Victoria Beckham-ig. A termékportfólió a későbbiekben további kiegészítőkkel, szemüvegekkel, cipőkkel, szőrmékkel bővült.

Az első Vera Wang illatkompozíció 2002-ben jelent meg. A saját nevéről elnevezett, virágos női illat Jean Claude Delville és Harry Fremont alkotása, melyhez férfiillat is készült. A meseszép kompozíciót menyasszonyok sokasága választotta a jeles napra, a tiszta, virágos és kissé szappanos illat nőies és lenyűgöző. A mandarinvirág a bolgár rózsa és a gardénia mellett a gyöngyvirág jegyei a leginkább meghatározóak, de fellelhetőek többek között a szantálfa, a pézsma és a liliom gyönyörű akkordjai is. Az illat és a csomagolása is, mely a Swarowski házzal együttműködésben készült rangos szakmai díjat nyert 2023-ban.

Napjainkra a Vera Wang divatcég több, mint 30 illatot jegyez. A sztárok egyik kedvenc divattervezőjének szépen megkomponált illatai között izgalmas női és férfiaknak készült kompozíciókat is találunk.

loader
Facebook Instagram