Női Vera Wang parfüm

 A kínai származású Vera Wang 1949-ben született New Yorkban, befolyásos családjának köszönhetően a legjobb amerikai és francia iskolákat végezte. Fiatalkorában Wang műkorcsolyázott, és nem sok választotta el attól, hogy az 1968-as olimpiai csapat tagja legyen.  

 Amikor ez nem sikerült neki, akkor úgy döntött, hogy inákbb a divat világában próbálja ki magát: Vera Wang 16 évig dolgozott a Vogue divatmagazinnál, majd 2 évre a Ralph Laurenhez került immár designerként. 1990-nyitotta meg első szalonját New Yorkban, ahol első ruháit az amerikai műkorcsolya-válogatott tagjainak készítette.  

 Wang híressé mégsem ettől, hanem az általa készített esküvői ruhakölteményekről vált, amiket olyan nevek hordtak, többek között, mint Mariah Carrey, Jennifer Lopez, Victoria Beckham, Sharon Stone vagy Uma Thurman. A Vera Wang márkanév az évek folyamán szemüveg-, ékszer-, parfüm- és kiegészítővonallal is bővült, nem beszélve a márkanév háztartási eszközeiről, porcelánjairól, kristályairól. Leghíresebb parfümje a 2004- es Vera Wang edp
loader
Facebook Instagram