Guerlain Mon Guerlain szett II. eau de parfum - hölgyeknek

(2 értékelés)
4

Kedvencek közé

Guerlain Mon Guerlain szett II.

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

4

Kedvencek közé


(2 értékelés)

100 ml eau de parfum + 5 ml mini parfum + 75 ml testápoló + 75 ml tudfürdő
eau de parfum

Termék jellemzői - Guerlain - Mon Guerlain szett II.

Megjelenés éve: 2017 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: ámbrás-fás Összetétel: 100 ml eau de parfum + 5 ml mini parfum + 75 ml testápoló + 75 ml tusfürdő
Megjelenés éve: 2017
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: ámbrás-fás
Összetétel: 100 ml eau de parfum + 5 ml mini parfum + 75 ml testápoló + 75 ml tusfürdő

Guerlain márkáról

A francia Guerlain parfümcsalád az 1820-as évek végén alapított manufaktúraként működő, kicsiny üzletből nőtte ki magát a parfümvilág egyik legmeghatározóbb márkájává. A közel két évszázados múltnak és tapasztalatoknak köszönhetően elsajátították a parfümkészítés minden finom részletét. Történelmi alakok sora vásárolta a Guerlain illatokat, III. Napóleon, Sisi hercegnő, de az Orosz Birodalom gazdagabb rétegei is öregbítették a cég jóhírét. Mindez és a világ minden tájáról érkező gondosan válogatott alapanyagok járultak hozzá ahhoz, hogy a Guerlain parfümök egyet jelentsenek a kifinomult eleganciával, az előkelő élettel és a felsőbb rétegre jellemző ízlésvilággal. A tökéletes termék és technológiai ismeret, a folyamatos fejlődés és az időtálló minőségre való törekvést jellemezte és jellemzi mai napig a francia gyökerű márkát.

Számtalan olyan illatcsalád született már az előző évezred elején is, amelyek a mai napig töretlenül népszerűek. A nagymúltú Guerlain alkotásai napjainkig komoly hatást gyakorolnak az illatszer-trendekre többek között olyan illatokkal, mint a Jicky , a Shalimar valamint a Vétiver.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram